Kumpulan Kata Kata Galau Bahasa Jawa

Kumpulan Kata Kata Galau Bahasa Jawa - Oke kalau kamu orang jawa sangat beruntung telah berkunjung disini, nah pada kesempatan kali ini saya bagikan deah buat kamu tentang ucapan kata galau dalam bahasa jawa, banyak banget deah. bikin kamu puas buat update status atau buat yang lainnya.

bagi kamu yang bukan orang jawa bisa juga buat berncanda dengan teman, dan sok sok orang jawa, mungkin itu unik yang penting tidak berlebihan dalam bercadanya, oke langsung nikmati kata  galau dalam bahasa jawa terbaru ini. cakedok


Kumpulan Kata Kata Galau Bahasa Jawa

    Coba bayangne, awakdewe sebagai lanangan, nyelo-nyelo wedokan nganggo omongan kasar utowo sg rapantes. Kiro" wedokan ngendi seng seneng?

    Cuek sih oleh, neng ojo terlalu cuek. Ati-ati mengko de,e bosen mbek kowe malah nggolek pelarian

    Dadi kowe penak ya, pinter nggawe uwong sayang banget neng kowe, trus mbok tinggal karo seng liyo pas lagi sayang-sayange.

    De,e enak-enak mlaku bareng seng liyo, ngguya-ngguyu. Tapi pasangane? Sabar nunggu nganti lali nek nduwe ati sg dilarani.

    Hawane panas pisan.. Rasane kaya krungu kabar mantan mbojo.. *nyemplung kedung*tion here.

    Hubungan lanang karo wadon kuwe dijenengi workshop. Sing lanang tugas nyambut gawe (work), sing wadon belanja (shop).

    Jenenge wong wedok nek wes sayang banget lan nyaman karo lanangane, ora bakal mandang bondo utowo fisike

    Kadang anyel karo pasangan seng blas raisoh peka, anyel banget, pengene nesu. neng jenenge sayang, anyel kuwi mergo greget :|

    Kadang anyel karo pasangan seng blas raisoh peka, anyel banget, pengene nesu. neng jenenge sayang, anyel kuwi mergo greget.

    Kangen rasane pas sahur mbok gugah, mbok ingetke sholat subuh, tapi saiki mung isoh ikhlas lan ndelok kowe ngucapke wong liyo.

    Kowe dikon yangmu berubah dadi koyo mantane seng mbien? mosok gelem banget dibungkus masalalune. Dinduweni tanpo dicintai

    Kowe rakuat tuku sendal? raperlu nggolek playonan mung pengen manas-manasi mantan ya, mergo kuwi uwong dudu sendal nggo playon !

    Kowe sedih, kowe galau ngono kuwi pokoke ojo nganti mudeng mantan, malah de,e seneng mbok galauni ngono kuwi

    LDR kuwe ya kaya pacaran karo medi, langka wujude.

    Manusia setengah baya kuwe maksude mahluk separo wong separo baya?! #medeni

    Maturnuwun lah dinggo konco sg selalu enek pas susah, sg nyediake kuping, ati, lan moto. Sg nggawe pikiran sg ora-ora lungo.

    Mbukak sms isine mung sekang operator tok. Dear operator, koe perhatian temen karo nyong? Mbojo bae yuh..

    Move-on kuwi dudu berusaha nglalekke ya, tapi ngikhlaske lan berusaha ngetukke seng luweh apik luwih seko seng mbien-mbien..

    Mulane nek duwe pacar di urusi, aja di anggurna. Kecantol wong lia tembe ngrasakna.. #kawus

    Nek enek uwong seng nglarani kowe, ojo pernah mikir dinggo mbales, ngguwak-ngguwak tenogo, sinau ikhlas ya

    Nek kowe dikon mileh de,e utowo aku? miliho de,e wae ya, aku dudu pilihan... Mergo nek seng tenanan cinta kuwi rabakal ninggal..

    Nek mbendino kowe galau, terus kapan seneng-senenge? Umur kan awakdewe ramudeng.

    Nek yangmu kerep ngomong "percoyo o karo aku" neng ternyata malah raisoh dipercoyo, kuwi saate kowe kudu rapercoyo.

    Nyenengke banget ya mbayangke nek poso awalan ngabuburit karo buko bareng kowe, opo meneh nek kuwi nyoto.

    Opo seng enek saiki durung tentu enek neng masa sg ameh teko. DIJOGO!

    Raperlu sih nunjukke roso sayang seng luwih, nek suk akhire kowe nunjukke wong seng anyar seng mbok celuk sayang.

    Selamat pagi kowe, muga Tuhan maafke kekhilafanku, nek mben tiap moco doa selalu ndisikke jenengmu ketimbang bismillah

    Selingkuh sih ora, mung lagi betah karo sing lewih perhatian bae.

    Sing penting koe bahagia.. Tapi karo nyong, udu karo wong lia.

    Sing sering nikung pacare wong kudune di hukum berat. Kena pasal penghilangan jodoh secara paksa.

    Tapi yo enek sih seng dilarani, diselingkuhi, dikhianati, tapi iseh bertahan. Dudu mergo sayang tapi wedi karo seng jenenge "suwung"

    Terkadang seng dadi pelarian, kuwi isoh dadi perjalanan bareng de,e dinggo tekan tujuan.

    Udu pacare sering bareng, karo pacare malah ora tau bareng. Yakayakuwelah.

    Wedokan ayu kuwi dudu didelok seko kuru lan lemu awake ya ^,^

    Wedokan kuwi nek sayang, sayang tenan. Nek nggawe nyesel, nggawe nyesel tenan ya?

    Wedokan meneng dudu mergo ora mudeng opo-opo, tapi mudeng banget, mung nggolek moment seng pas wae dinggo ngefrontalke .

    Wis jam semene bae nyong esih mikirna koe, kurang apa maning jajal, kurang apa??

    Wong sg selingkuh i lucu ya, jarene yange kurang perhatian, kurang ngekeki wektu, serba kuranglah. Seng kurang i dudu yangmu, tapi utekmu!

     "C I N T A" nek raenek kowe, paling yo mung dadi kata tok.

    Aku mikirke kowe terus, yo mergo aku sayang kowe

    Aku pengen iki, kowe pengen kuwi, raenek seng gelem ngalah. Aku njiwit kowe mergo aku gemes, kowe ngambung aku.. Perbedaan kuwi indah.

    Awale sok jual mahal. Langka sing gelem, ora payu akhire di obral. #sewutelu

    Balikan karo mantan kuwi, koyo kowe njipuk tisu seng bar mbok nggo ngelap umbel, mbok lapke neng lambemu meneh..

    Cah wadon bar di puji tambah langsing, mangane malah tambah akeh.

    Cinta dudu perkara sepiro kerepe kowe ngucapke, tapi sepiro akehe seng mbok buktike. Ngono!!!

    Ciri-ciri yang sg wes bosen: 1. Kakean alesan dinggo dijak ketemu. 2. Cuek lan ngilang-ngilang tanpo alesan sg jelas. 3. Nesu-nesu terus.

    Disayangi wae terus tapi sg tulus seko ati sg paling njero. Mengko lak suwe-suwe isoh saling sayang & malah mungkin isoh ngnti ng pelaminan.

    Dolanan mercon pas bulan ramadhan ngene iki wes biyasa, lha nek ra mandek seng dolanan perasaan?

    Dudu cinta nek ora cemburu. Tapi dudu cinta barang nek terus nglarani.

    Hal seng angel dilakokke pas lagi jatuh cinta? Biasane sih, geting lan ra nggagasan.. Opo meneh dinggo sekedar apus-apus.